FACADERENOVERING

Skal din facade have en kærlig hånd?

RING PÅ TLF. (+45) 27 42 43 24 OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

FACADERENOVERING

Vi står altid klar til at foretage facaderenovering hos dig

Vi er et kompetent firma med mere end 12 års erfaring inden for facaderenovering, hvorfor vi kan varetage opgaver i alle omfang. Vi står primært til rådighed i Horsens, Hedensted, Odder, Juelsminde og omegn.

​Hvis din facade er slidt, har huller og utætheder, kan det godt betale sig at få foretaget en facaderenovering. En renovering af facaden pynter ikke bare på husets udseende. Det sikrer også huset mod kulde og fugt. De fleste huse, som får foretaget en renovering af facaden, stiger desuden i værdi.

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad facaderenovering koster, da det afhænger af flere forskellige elementer. Det kommer blandt andet an på, hvilken form for renovering vi skal udføre, hvor mange m2 der er tale om, og hvilke materialer der skal anvendes. Uanset hvad kan du dog være sikker på, at vores priser altid er så billige som muligt.

​Vi tilbyder forskellige former for renovering af facade, og derfor er vi i stand til at pifte enhver bygning op. Vi kan hjælpe med alt fra reparationer og fugearbejde til puds og vandskuring.

​Vi er et omhyggeligt og effektivt firma, som altid overholder alle aftaler. Derudover rydder vi altid selv op, når vi er færdige med at løse en opgave.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med facaderenovering? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi garanterer dig en smuk facade, som du kan få glæde af i mange år.

Du kan kontakte os på telefon 27 42 43 24 eller e-mail strandbyaps@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

SKRIV EN BESKED